De aan te besteden opdracht nieuwbouw scholen Waddinxveen Noord bestaat uit de realisatie van een schoolgebouw van circa 3 250 m² bvo. Hierin worden 2 basisscholen (De Regenboog en Koning Willem Alexander) en 1 organisatie voor kinderopvang (Quadrant) gehuisvest.

Extended TitleNieuwbouw scholen Waddinxveen Noord.
Extended Description

De aan te besteden opdracht nieuwbouw scholen Waddinxveen Noord bestaat uit de realisatie van een schoolgebouw van circa 3 250 m² bvo. Hierin worden 2 basisscholen (De Regenboog en Koning Willem Alexander) en 1 organisatie voor kinderopvang (Quadrant) gehuisvest. De opdracht zal op de traditionele manier worden aanbesteed, volgens de UAV 2012.

Het gebouw heeft een kruisvormige plattegrond en bestaat uit 2 bouwlagen. Op 2 plekken is er een opbouw op het dak ontworpen, wat ruimte biedt voor installaties. In het gebouw zal gebruik worden gemaakt van een warmtepomp en er zullen zonnepanelen op het dak worden geplaatst.

In het gebouw bevinden zich zowel ruimtes die gedeeld worden door alle organisaties, als ruimtes die door de organisaties individueel zullen worden gebruikt. Ruimtes die bijvoorbeeld worden gedeeld zijn de entree/hal met daarin een keuken en een speelzaal. De groepsruimtes worden individueel per organisatie gebruikt en bevatten allemaal een kleine pantry.

Het gebouw dient in zijn geheel kindvriendelijk te zijn, waarbij vooral de maatvoering een belangrijke rol speelt. Het gedeelte waar Quadrant wordt gehuisvest moet voldoen aan alle eisen voor een peuterspeelzaal.

Deadline Date2017-10-20
Publication Date2017-10-04
CountryNetherlands
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeWorks
Award CriteriaThe most economic tender
OrganisationGemeente Waddinxveen
Attention OfJurrien de Jong
AddressRaadhuisplein 1
TownWaddinxveen
Postal Code2741 HR
Phone+31 182624500
Class Code45214000
Class DescriptionConstruction work for buildings relating to education and research
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Met deze vooraankondiging maakt de EUR bekent, dat geïnteresseerden reeds hun belangstelling voor deze engineer en build opdracht kunnen laten blijken. Voor meer informatie wordt verwezen naar de inhoud van...
View more
Op de vliegbasis Gilze Rijen is in de in 2006 aangelegde betonplatformen van het 298 en 300 platform inclusief aanliggende taxitrack Alkali Silica Reactie opgetreden. De bij dit proces gevormde...
View more
Deadline: Nov 23, 2017
Kadeverbetering, aanbrengen natuurvriendelijke oevers en een waterbergingsgebied.
View more