De aan te besteden opdracht nieuwbouw scholen Waddinxveen Noord bestaat uit de realisatie van een schoolgebouw van circa 3 250 m² bvo. Hierin worden 2 basisscholen (De Regenboog en Koning Willem Alexander) en 1 organisatie voor kinderopvang (Quadrant) gehuisvest.

Extended TitleNieuwbouw scholen Waddinxveen Noord.
Extended Description

De aan te besteden opdracht nieuwbouw scholen Waddinxveen Noord bestaat uit de realisatie van een schoolgebouw van circa 3 250 m² bvo. Hierin worden 2 basisscholen (De Regenboog en Koning Willem Alexander) en 1 organisatie voor kinderopvang (Quadrant) gehuisvest. De opdracht zal op de traditionele manier worden aanbesteed, volgens de UAV 2012.

Het gebouw heeft een kruisvormige plattegrond en bestaat uit 2 bouwlagen. Op 2 plekken is er een opbouw op het dak ontworpen, wat ruimte biedt voor installaties. In het gebouw zal gebruik worden gemaakt van een warmtepomp en er zullen zonnepanelen op het dak worden geplaatst.

In het gebouw bevinden zich zowel ruimtes die gedeeld worden door alle organisaties, als ruimtes die door de organisaties individueel zullen worden gebruikt. Ruimtes die bijvoorbeeld worden gedeeld zijn de entree/hal met daarin een keuken en een speelzaal. De groepsruimtes worden individueel per organisatie gebruikt en bevatten allemaal een kleine pantry.

Het gebouw dient in zijn geheel kindvriendelijk te zijn, waarbij vooral de maatvoering een belangrijke rol speelt. Het gedeelte waar Quadrant wordt gehuisvest moet voldoen aan alle eisen voor een peuterspeelzaal.

Deadline Date2017-10-20
Publication Date2017-10-04
CountryNetherlands
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeWorks
Award CriteriaThe most economic tender
OrganisationGemeente Waddinxveen
Attention OfJurrien de Jong
AddressRaadhuisplein 1
TownWaddinxveen
Postal Code2741 HR
Phone+31 182624500
Class Code45214000
Class DescriptionConstruction work for buildings relating to education and research
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Nov 24, 2017
De opdracht wordt uitgevoerd in de gemeente Zaanstad en omvat de realisatie van de kade Hoogtij en de aanleg van een langshaven. Het bedrijventerrein Hoogtij ligt aan het Noordzeekanaal in...
View more
Deadline: Nov 27, 2017
Europese openbare aanbesteding.Aanbestedende dienst:Het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht, te dezen gevestigd aan de Korte Ouderkerkerdijk 7 te Amsterdam ten kantore van Stichting Waternet en vertegenwoordigd door de heer dr....
View more
Deadline: Nov 29, 2017
De opdracht betreft het leveren van sanitaire disposables en het kunnen leveren van nieuwe sanitaire dispensers voor uitbreiding of vervanging ten behoeve van nader te noemen locaties van de VU.
View more