Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (jatkossa PPHVA) perustaa dynaamisen hankintajärjestelmän (jatkossa dps), jonka kohteena ajoneuvojen (jatkossa Vuokra-autojen) lyhytaikaisvuokraus sekä niihin liittyvä sisäisissä tarjouspyynnöissä määitelty muu palvelu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle ja Nordlabille (jäljempänä Tilaajat).

Vuokrauspalvelut sisältävät henkilö-, paketti- ja tila-autot sekä minibussit. Lyhytaikaista autonvuokrausta käytetään kotimaassa tapahtuvassa virkamatkustuksessa sekä muissa lyhytaikaisissa tarpeissa. Hankinnat voivat jakautua puitesopimuksiin tai yksittäisiin vuokrauspalveluihin. Osa tarpeista on lyhytaikaisia sekä etukäteen tiedossa olevia ja osa tarpeista on kiireellisiä ja yllättäen esiin nousevia. Kiireellisissä ajoneuvojen tarpeissa myös sisäisen kilpailutuksen tarjousajat voivat olla huomattavan lyhyitä (vain muutamia päiviä). Lisäresurssitarpeet liittyvät usein ennalta-arvaamattomaan kysyntään, jota Tilaajan toimintaan kohdistuu, eivätkä resurssitarpeet näin ollen ole Tilaajan ennustettavissa (esim. pandemioiden aiheuttamat yllättävät tilanteet tai ammattihenkilöiden saatavuustilanteeseen liittyvät haasteet yms.).

PPHVA hyväksyy järjestelmään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet hakijat, jotka täyttävät tarjoajille asetetut soveltuvuusvaatimukset. Ehdokkaan tulee ilmoittaa kohdassa "Hankinnan kohteen kriteerit" mihin luokkaan/luokkiin ehdokas jättää osallistumishakemuksen. Ehdokkaan tulee toimittaa kuhunkin hakemaansa luokkaan edellytetyt ehdokkaan soveltuvuutta ja osallistumispyynnön mukaisuutta osoittavat liitteet ja selvitykset. Jokaisen dynaamiseen hankintajärjestelmään mukaan haluavan on täytettävä osallistumispyynnössä esitetyt, yleiset soveltuvuusvaatimukset koko hankintamenettelyn keston ajan. Hankintayksiköllä on velvollisuus hylätä osallistumishakemus, joka ei täytä vaatimuksia. Ehdokas voi hakea yhteen luokkaan tai useampaan luokkiin yhdellä hakemuksella.

Hankinnat tehdään dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä erillisillä tarjouspyynnöillä. Dynaamisen hankintajärjestelmä on voimassa toistaiseksi.

Dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa osallistumishakemuksen jättämiselle on varattu vähintään 30 päivää siitä päivästä, jona hankintailmoitus on lähetetty julkaistavaksi. Perustamisvaiheen aikana ei voida tehdä dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisiä kilpailutuksia. Hankintavaiheeseen siirrytään 8.12.2022 ja ensimmäiset kilpailutukset dps:n sisällä on alustavasti heti perustamisvaiheen jälkeen. Hankintavaihe on voimassa toistaiseksi.

Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisissä kilpailutuksissa tarkennetaan mukana olevat tilaajat sekä kilpailutettavat tuotteet.

Dynaaminen hankintajärjestelmä jaetaan perustamisvaiheessa yhdeksään (9) toisistaan riippumattomaan luokkaan (osa-alueeseen):

1. Oulu ja Nordlab Oulu

2. Oulainen

3. Nordlab Kemi

4. Nordlab Kajaani

5. Nordlab Kokkola

6. Nordlab Rovaniemi

7. Kuusamo

8. Ylivieska

9. Raahe ja Nordlab Raahe

Dynaamisen hankintajärjestelmän luokkien sisältö on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä (Liite 5 Hankinnan kuvaus-ajoneuvojen vuokrauspalvelu).

Extended TitleAjoneuvojen vuokrauspalvelu
Extended Description

Oulu ja Nordlab Oulu

Deadline Date2042-11-30
Publication Date2022-11-11
CountryFinland
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaThe most economic tender
OrganisationPohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
Attention OfAnna-Kaisa Minkkinen
AddressPL 10
TownOYS
Postal Code90029
Phone+358 403516363
Class Code60000000
Class DescriptionTransport services (excl. Waste transport)
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Hankinnan kohteena ovat joukkoliikennepalvelut (linja-autoliikenne) Salon toimivalta-alueella. Liikenne järjestetään reittipohjaisesti, ns. bruttomallilla, jossa tulot tulevat tilaajalle. Hankintaan sovelletaan erityisalojen hankintalakia. Seuraava hankittavaksi tulee kutsuohjattu palveluliikenne, jonka sopimuskausi katkeaa 31.5.2025. Tarjouskilpailu...
View more
Joukkoliikennepalveluiden hankinta / reittiliikennepohjaiset käyttöoikeussopimukset
View more
Tämä ilmoitus koskee Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän joukkoliikennepalvelujen hankintaa PSA-asetuksen mukaisesti. Ilmoitus koskee joukkoliikennepalveluja, joiden liikennöinti alkaa vuoden 2027 aikana. Palvelut hankitaan avoimella tarjouskilpailulla. Tarjouskilpailuja järjestetään vuosittain 1 - 3...
View more