Welkom op de DAS voor de levering van ICT Hardware - Netwerkcomponenten voor diverse onderwijsorganisaties. Via dit DAS worden op rechtmatige wijze diverse producten ingekocht op het gebied van netwerkcomponenten en toebehoren. Hiermee wordt beoogd een diversiteit aan aanbieders aan te spreken en de vraag en aanbod op zo'n goed mogelijke wijze bij elkaar te brengen.

Dit DAS wordt gepubliceerd op grond van de aanbestedingswet 2012, en valt hiermee onder de Europese richtlijn 2014/24/EU.

Voor nadere toelichting over het gebruik van het Negometrix platform en de instructie voor het indienen van het Verzoek tot deelname, verwijzen wij u graag naar de supportpagina.

Extended TitleDAS ICT hardware - Netwerkcomponenten
Extended Description

DAS ten behoeve van netwerkcomponenten.

Deadline Date2099-11-27
Publication Date2017-12-23
CountryNetherlands
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaThe most economic tender
OrganisationInkoopMeesters namens Onderwijsstichting Kempenkind
Attention OfInkoopMeesters
AddressMortel 1
TownEersel
Postal Code5521 TP
Phone+31 413745087
Class Code32420000
Class DescriptionNetwork equipment
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

The JRC Petten plans to purchase an in-situ micromechanical deformation stage to perform micromechanical testing inside the Scanning Electron Microscope (SEM) model Zeiss Leo Supra 50. The system must allow...
View more
Deadline: Oct 30, 2018
In order to provide assistance to JRC Petten’s Infrastructure Department with regard to electricity projects and the maintenance of electrical installations, there is a need for various services undertaken by...
View more
Deadline: Nov 12, 2018
Het werk betreft het verlengen van de levensduur van de bestaande hoofdtransportriolen door middel van het relinen. Zie verder de aanbestedingsleidraad.
View more