Welkom op de DAS voor de levering van ICT hardware - Laptops voor diverse onderwijsorganisaties. Via dit DAS worden op rechtmatige wijze diverse laptops ingekocht. Hiermee wordt beoogd een diversiteit aan aanbieders aan te spreken en de vraag en aanbod op zo'n goed mogelijke wijze bij elkaar te brengen.

Dit DAS wordt gepubliceerd op grond van de aanbestedingswet 2012, en valt hiermee onder de Europese richtlijn 2014/24/EU.

Voor nadere toelichting over het gebruik van het Negometrix platform en de instructie voor het indienen van het Verzoek tot deelname, verwijzen wij u graag naar de supportpagina.

Extended TitleDAS ICT Hardware - Laptops
Extended Description

DAS ten behoeve van Laptops.

Deadline Date2099-11-27
Publication Date2017-12-23
CountryNetherlands
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaThe most economic tender
OrganisationInkoopMeesters namens Onderwijsstichting Kempenkind
Attention OfInkoopMeesters
AddressFrisselsteinstraat 5
TownVeghel
Postal Code5461 AD
Phone+31 413745086
Class Code30200000
Class DescriptionComputer equipment and supplies
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Apr 11, 2018
Het realiseren van nieuwe huisvesting voor de functie verkeerspost in het Drechttunnelgebouw met als uitgangspunt dat de verkeerspost haar functie voor minimaal de komende 15 jaar kan uitvoeren.
View more
Deadline: Feb 26, 2018
Servicepunt71 treedt in de onderhavige aanbesteding op namens de aanbestedende dienst(en): Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL) en Stichting Speciaal Onderwijs Leiden e.o. (SSOL). SCOL is de opdrachtgever voor het VMBO...
View more
Deadline: Jan 22, 2018
Er wordt een nieuwe Brede School gerealiseerd in de nieuwbouwwijk Oostindie te Leek, in de plaats van het huidige semipermanente gebouwencomplex aan De Knip. Het nieuwe gebouw wordt op een...
View more