Kuljetuspalveluiden dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä on tarkoitus hankkia maa- ja kiviainesten kuljetuspalveluita, vaihtolavojen kuljetuspalveluita ja kappaletavaranostureilla varustettujen kuorma-autojen kuljetuspalveluita. Hankinnat voivat jakautua puitesopimuksiin tai yksittäisiin kuljetushankintoihin.

Extended TitleKuljetuspalveluiden dynaaminen hankintajärjestelmä
Extended Description

Dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitetun ajan ja sen voimassaoloaikana voidaan järjestää ennalta määrittelemätön määrä tarjouskilpailuja, joihin voivat osallistua kaikki järjestelmään mukaan hyväksytyt tarjoajat. Tarjouskilpailuihin osallistuminen ei ole pakollista.

Palvelut hankitaan pääsääntöisesti tunti- tai yksikköhintaisina. Kuljetuspalveluita voidaan kilpailuttaa myös erilllisinä urakoina tai muihin urakoihin sisältyvinä. Puitesopimuksien tarkoituksena on hankkia määräaikaisella sopimuksella kaikkia yllä mainittuja kuljetuspalveluita. Puitesopimuksissa voidaan käyttää hinta- ja laatupisteytykseen perustuvaa etusijajärjestystä. Yksittäisinä hankintoina tarkoitetaan erillisiä kuljetusurakoita, esim. tietyn maa-aineserän kuljettaminen pois rakennuskohteesta. Kuljetusurakoihin voi sisältyä myös konepalveluita (esim. maa-ainesten kuormaus).

Kalustoa koskevat vaatimukset ja niiden luokittelut on esitetty liitteessä 2. Järjestelmässä on käytössä sähköinen luettelo, johon toimittajat täyttävät kalustotietonsa. Näitä kalustotietoja voidaan käyttää laatupisteytyksessä kilpailutuksien yhteydessä erikseen ilmoitettavalla tavalla. Osallistumishakemukseen tulee liittää täytetty kalustoluettelo sähköisenä luettelona. Sitä on jatkossa mahdollista päivittää omilla tunnuksilla hankintayksikön ilmoittaman järjestelmän kautta. Kalustoluettelon pohja on liitteenä 1.

Deadline Date2028-06-14
Publication Date2018-06-16
CountryFinland
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaThe most economic tender
Value4000000.00
OrganisationJyväskylän kaupunki
Attention OfTeemu Liimatainen
AddressKuormaajantie 26
TownJyväskylä
Postal Code40320
Phone+358 142668157
Class Code60181000
Class DescriptionHire of trucks with driver
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Hankinnan kohteena ovat joukkoliikennepalvelut (linja-autoliikenne) Salon toimivalta-alueella. Liikenne järjestetään reittipohjaisesti, ns. bruttomallilla, jossa tulot tulevat tilaajalle. Hankintaan sovelletaan erityisalojen hankintalakia. Seuraava hankittavaksi tulee kutsuohjattu palveluliikenne, jonka sopimuskausi katkeaa 31.5.2025. Tarjouskilpailu...
View more
Joukkoliikennepalveluiden hankinta / reittiliikennepohjaiset käyttöoikeussopimukset
View more
Tämä ilmoitus koskee Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän joukkoliikennepalvelujen hankintaa PSA-asetuksen mukaisesti. Ilmoitus koskee joukkoliikennepalveluja, joiden liikennöinti alkaa vuoden 2027 aikana. Palvelut hankitaan avoimella tarjouskilpailulla. Tarjouskilpailuja järjestetään vuosittain 1 - 3...
View more