Onderzoek / Marktverkenning warmtenet gemeente Rotterdam & Capelle a/d IJssel voor de gebieden Prinsenland en Lageland.

Extended TitleMarktconsultatie - Marktverkenning warmtenet Rotterdam & Capelle a/d IJssel (Prinsenland en Lageland) (verwachte einddatum: 15.5.2019).
Extended Description

De gemeenten Rotterdam en Capelle aan den IJssel en de woningcorporaties Havensteder en Woonstad (verder opdrachtgevers genoemd) voeren onderzoek uit naar het vervangen van de aardgasleidingen door warmtenetten. Het doel van het onderzoek is om helder te krijgen op welke wijze een warmtenet het meest optimaal kan worden gerealiseerd. Op basis van het onderzoek hebben de opdrachtgevers inzicht in de meest voor de hand liggende warmtenet configuratie(s) om vervolgens over te gaan tot een proces dat moeten leiden tot een marktuitvraag voor het realiseren en exploiteren van een warmtenet (c.q. warmtenetten). Onderdeel van dit onderzoek is deze marktverkenning.

Publication Date2019-03-22
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
OrganisationGemeente Rotterdam
Attention OfC.W. van Koppen
AddressWilhelminakade 179, t.a.v. Afdeling Aanbestedingszaken
TownRotterdam
Postal Code3072 AP
Class Code09323000
Class DescriptionDistrict heating
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: May 23, 2019
The agency wishes to appoint a suitably qualified and experienced contractor to provide the following services:comprehensive catering and hospitality services for staff, delegates and other visitors who use the restaurant,...
View more
Betreft de realisatie van nieuwe RWZI op de locatie Gaarkeuken. Twee RWZI locaties, Marum en Zuidhorn okmen te vervallen en op de locatie Gaarkeuken wordt een nieuwe zuivering gerealiseerd onder...
View more
Eneco Solar, Bio & Hydro B.V. houdt een marktconsultatie aangaande het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, revisies en het vervangen van besturingen van Caterpillar gasmotoren.
View more