Onderzoek / Marktverkenning warmtenet gemeente Rotterdam & Capelle a/d IJssel voor de gebieden Prinsenland en Lageland.

Extended TitleMarktconsultatie - Marktverkenning warmtenet Rotterdam & Capelle a/d IJssel (Prinsenland en Lageland) (verwachte einddatum: 15.5.2019).
Extended Description

De gemeenten Rotterdam en Capelle aan den IJssel en de woningcorporaties Havensteder en Woonstad (verder opdrachtgevers genoemd) voeren onderzoek uit naar het vervangen van de aardgasleidingen door warmtenetten. Het doel van het onderzoek is om helder te krijgen op welke wijze een warmtenet het meest optimaal kan worden gerealiseerd. Op basis van het onderzoek hebben de opdrachtgevers inzicht in de meest voor de hand liggende warmtenet configuratie(s) om vervolgens over te gaan tot een proces dat moeten leiden tot een marktuitvraag voor het realiseren en exploiteren van een warmtenet (c.q. warmtenetten). Onderdeel van dit onderzoek is deze marktverkenning.

Publication Date2019-03-22
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
OrganisationGemeente Rotterdam
Attention OfC.W. van Koppen
AddressWilhelminakade 179, t.a.v. Afdeling Aanbestedingszaken
TownRotterdam
Postal Code3072 AP
Class Code09323000
Class DescriptionDistrict heating
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Aug 19, 2019
The agency wishes to conclude a direct service contract for the provision of banking services for day to day operations with up to two (2) contractors, and a multi-supplier framework...
View more
Deadline: Aug 28, 2019
Installatietechnische uitvoeringswerkzaamheden (werktuigkunde én elektrotechniek), incl. (preventief en correctief) meerjarig onderhoud (5 jaren, met de mogelijkheid dit te verlengen met 5 jaren). Het gunningscriterium is de beste prijs-kwaliteitverhouding.
View more
Deadline: Sep 30, 2019
Geïntegreerd contract op basis van de UAV-GC 2005: bouw brug met een op afstand bediend beweegbaar deel, wegenbouw, werkzaamheden in en aan de vaarweg, versterking primaire waterkering, verwijderen kunstwerken in...
View more