Dette udbud vedrører Middelfart Kommunes indkøb af fabriksnye lastvognschassis med dieselmotor og 2-kammer komprimatorkasser til renovationsbiler til indsamling af husholdningsaffald (eller husholdningslignende affald) i beholdere med og uden skillevæg, som er opdelt i følgende 2 delkontrakter:

— Delkontrakt 1: Indkøb af 3 stk. fabriksnye 2-akslede eller 3-akslede lastvognschassis med dieselmotor indenfor en periode på 1 år fra kontraktindgåelse,

— Delkontrakt 2: Indkøb af 3 stk. 2-kammer komprimatorkasser til fabriksnye 2-akslede eller 3-akslede lastvognschassis med dieselmotor indenfor en periode på 1 år fra kontraktindgåelse.

Tilbudsgiver kan afgive tilbud på en eller begge delkontrakter, og tilbudsgiver kan tildeles en eller begge delkontrakter (eller slet ingen).

Extended TitleLastvognchassis og komprimatorkasser
Extended Description

Indkøb af 3 stk. fabriksnye 2-akslede eller 3-akslede lastvognchassis med dieselmotor indenfor en periode på 1 år fra kontraktindgåelse.

Publication Date2019-07-02
CountryDenmark
Procurement StatusAwarded
TypeOpen procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaLowest price
Value18210000.00
OrganisationMiddelfart Kommune, Affald & Genbrug
Attention OfIngeniør Peter Moosdorf
AddressFynsvej 100
TownMiddelfart
Postal Code5500
Class Code34130000
Class DescriptionMotor vehicles for the transport of goods
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Aug 16, 2019
Opgaven vedrører udførelse af trafikregulerende foranstaltninger i hovedentreprise. Opgaven omfatter udførelse af trafikregulerende foranstaltninger i Odense på 8 lokationer (delprojekter).
View more
Deadline: Aug 20, 2019
Der er tale om en priskonkurrence med henblik på at få en Prisaftale.Ordregiver vil benytte Prisaftalen som udgangspunkt forberegning af støtte til Borgere, som opnår bevilling i medfør af servicelovens§...
View more
Deadline: Aug 23, 2019
Maskinleverancen består i hovedtræk af følgende ydelser og leverancer:— Dimensionering og projektering af et komplet vakuumsystem,— Udarbejdelse af tegninger og beskrivelser til anlægsudbud (lednings- og kabelplaner, detailtegninger af vakuumstationer, krav...
View more