Project TiWa is onderdeel van het HWBP. De opgave bestaat uit het versterken van de dijk tussen Tiel en Waardenburg (19,3 km). De geraamde waarde ligt tussen de 150 000 000,- en 250 000 000,- EUR excl. btw. De dijk is afgekeurd op alle faalmechanismen, waarvan de belangrijkste zijn: piping, macrostabiliteit en hoogte. Het streven is deze dijk 2024 weer veilig te laten zijn.

De doelstelling is het afsluiten van een D&C overeenkomst tussen de aanbestedende dienst en een (combinatie van) partij(en), waarbij van de partij(en) bij de planvorming (P) eveneens betrokkenheid wordt verwacht.

Dit betreft een vooraankondiging van de opdracht die naar verwachting begin december 2019 gepubliceerd wordt.

Extended TitleDijkversterking Tiel-Waardenburg (TiWa)
Extended Description

Deze opdracht wordt middels een concurrentiegerichte dialoog aanbesteed. Na een selectie van partijen wordt een inschrijfingsfase gestart waarin de dialoog wordt aangegaan met de geselecteerde partijen. De aankondiging van de opdracht vindt plaats begin december 2019. Gunning zal geschieden in Q3 2020.

Publication Date2019-06-12
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
Value1.00
OrganisationWaterschap Rivierenland
Attention OfMariska van de Sande
Addressde Blomboogerd 1
TownTiel
Postal Code4003 BX
Phone+31 344649090
Class Code45247230
Class DescriptionDyke construction work
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Jul 16, 2019
The Agency wishes to enter into a contractual agreement with one supplier to cover various security services such as deployment of security guards, technical surveillance countermeasures (TSCM), purchase of security...
View more
Deadline: Jul 9, 2019
Op de vliegbases Leeuwarden en Volkel moeten valbeveiligingssystemen komen, zodat er veilig op hoogte gewerkt kan worden aan de F-35.De werkzaamheden betreffen het engineeren, fabriceren, leveren, monteren en het bedrijfsvaardig...
View more
Het betreft een marktconsultatie voor de aanbesteding van een klantgeleidingsysteem en een roosterapplicatie.
View more