Betreft een marktorientatie voor: aanschaf, installatie en onderhoud van een low dose systeem voor full body stereo-radiografische afbeelding van patientën in een functionele positie. Opnamen moeten op indicatie van de medisch specialist in staande, gebogen, zittende of hurkende houding kunnen worden vervaardigd.

Zie voor meer informatie het document: "Martkorientatie full body stereoradiografie".

Inschrijven: wij verzoeken u om de vragen te beantwoorden en uiterlijk op maandag 1.7.2019 vóór 17:00 te versturen via de berichten box van TenderNed.

Extended TitleMarktconsultatie – low dose systeem voor full body stereo-radiografische afbeelding van patientën in een functionele positie (verwachte einddatum: 1.7.2019)
Extended Description

1 apparaat plus onderhoud.

Publication Date2019-06-18
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationErasmus MC
Attention OfH.W.A. Doeff
AddressDr. Molewaterplein 40
TownRotterdam
Postal Code3015 GD
Phone+31 107040704
Class Code33111000
Class DescriptionX-ray devices
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Nov 22, 2019
The European Medicines Agency seeks to conclude a multiple framework contract in cascade for provision of legal advice in relation to real estate — English commercial property law. In particular,...
View more
Naast een grote woningbouwlocatie in Muiden wordt ook een sporthal/sportzaal ontwikkeld. Deze zal gebruikt worden door scholen en verschillende sportverenigingen.De gemeente heeft de ambitie om de sporthal/sportzaal circulair in te...
View more
Deadline: Dec 2, 2019
Aanbesteding nieuwbouw van basisschool 'Open Venster' in de gemeente Rotterdam. De aanbesteding ziet op het selecteren van een bouwteampartner, en de uiteindelijke realisatie.
View more