Betreft een marktorientatie voor: aanschaf, installatie en onderhoud van een low dose systeem voor full body stereo-radiografische afbeelding van patientën in een functionele positie. Opnamen moeten op indicatie van de medisch specialist in staande, gebogen, zittende of hurkende houding kunnen worden vervaardigd.

Zie voor meer informatie het document: "Martkorientatie full body stereoradiografie".

Inschrijven: wij verzoeken u om de vragen te beantwoorden en uiterlijk op maandag 1.7.2019 vóór 17:00 te versturen via de berichten box van TenderNed.

Extended TitleMarktconsultatie – low dose systeem voor full body stereo-radiografische afbeelding van patientën in een functionele positie (verwachte einddatum: 1.7.2019)
Extended Description

1 apparaat plus onderhoud.

Publication Date2019-06-18
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationErasmus MC
Attention OfH.W.A. Doeff
AddressDr. Molewaterplein 40
TownRotterdam
Postal Code3015 GD
Phone+31 107040704
Class Code33111000
Class DescriptionX-ray devices
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Aug 19, 2019
The agency wishes to conclude a direct service contract for the provision of banking services for day to day operations with up to two (2) contractors, and a multi-supplier framework...
View more
Deadline: Aug 28, 2019
Installatietechnische uitvoeringswerkzaamheden (werktuigkunde én elektrotechniek), incl. (preventief en correctief) meerjarig onderhoud (5 jaren, met de mogelijkheid dit te verlengen met 5 jaren). Het gunningscriterium is de beste prijs-kwaliteitverhouding.
View more
Deadline: Sep 30, 2019
Geïntegreerd contract op basis van de UAV-GC 2005: bouw brug met een op afstand bediend beweegbaar deel, wegenbouw, werkzaamheden in en aan de vaarweg, versterking primaire waterkering, verwijderen kunstwerken in...
View more