Betreft een marktorientatie voor: aanschaf, installatie en onderhoud van een low dose systeem voor full body stereo-radiografische afbeelding van patientën in een functionele positie. Opnamen moeten op indicatie van de medisch specialist in staande, gebogen, zittende of hurkende houding kunnen worden vervaardigd.

Zie voor meer informatie het document: "Martkorientatie full body stereoradiografie".

Inschrijven: wij verzoeken u om de vragen te beantwoorden en uiterlijk op maandag 1.7.2019 vóór 17:00 te versturen via de berichten box van TenderNed.

Extended TitleMarktconsultatie – low dose systeem voor full body stereo-radiografische afbeelding van patientën in een functionele positie (verwachte einddatum: 1.7.2019)
Extended Description

1 apparaat plus onderhoud.

Publication Date2019-06-18
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationErasmus MC
Attention OfH.W.A. Doeff
AddressDr. Molewaterplein 40
TownRotterdam
Postal Code3015 GD
Phone+31 107040704
Class Code33111000
Class DescriptionX-ray devices
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Nov 15, 2019
Buiksloterham maakt deel uit van de Noordelijke IJ-oever en transformeert naar een duurzaam gebied waar wonen en werken vanzelfsprekend naast elkaar plaatsvinden. De gemeente Amsterdam geeft vorm aan de groei...
View more
Deadline: Nov 7, 2019
De gemeente Assen start een aanbestedingsprocedure op voor het herinrichten van het Koopmansplein, gelegen in het centrumgebied van de kern Assen.
View more
De Belastingdienst is bezig met een oriëntatie op beschikbare leveranciers die de Belastingdienst contra informatie over dividend uitdelingen kunnen leveren.Met deze marktconsultatie wil de Belastingdienst tot een heldere en realistische...
View more