Het werk omvat het op grote schaal vervangen van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties (hierna BMI's) voor gebouwen van het Ministerie van Defensie. Naast reguliere kantoor-, bijeenkomst- en industriegebouwen, zijn er 'specialties' zoals bv. vliegtuighangars en voorzieningen voor munitieopslag. De eisen voor juridisch verplichte BMI's zijn veelal in het Bouwbesluit 2012 verwoord. Daarnaast zijn er nog enkele andere beleidsmatige grondslagen voor BMI’s, specifiek van toepassing op het defensievastgoed. Om te voldoen aan deze eisen is, vaak eerder dan beoogd, het vervangen van een aantal BMI’s noodzakelijk. Zo zijn bv. voor een aantal BMI's (van bepaalde merken en/of types) geen reserveonderdelen meer te verkrijgen, levert een aantal installaties storingen op en moeten componenten worden vervangen om de installaties te kunnen certificeren.

Extended Title19814 | Vervanging brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties Defensie – fase 1, regio Oost
Extended Description

Deze aanbesteding betreft de 1e fase van het vervangingsprogramma met, voor deze 1e fase, in totaal ca. 250 BMI’s.

Deadline Date2020-03-06
Publication Date2019-11-12
CountryNetherlands
Procurement StatusActive
TypeCompetitive dialogue
Contract TypeWorks
Award CriteriaThe most economic tender
OrganisationRijksvastgoedbedrijf
Attention OfJanny Stevens
AddressKorte Voorhout 7
TownThe Hague
Postal Code2511 CW
Class Code45343000
Class DescriptionFire-prevention installation works
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Version of 2019-07-16

Fire-prevention installation works

Het werk omvat het op grote schaal vervangen van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties (hierna BMI's) voor gebouwen van het Ministerie van Defensie. Naast reguliere kantoor-, bijeenkomst- en industriegebouwen, zijn er 'specialties' zoals bijv. vliegtuighangars en voorzieningen voor munitieopslag. De eisen voor juridisch verplichte BMI's zijn veelal in het Bouwbesluit 2012 verwoord. Daarnaast zijn er nog enkele andere beleidsmatige grondslagen voor BMI’s, specifiek van toepassing op het defensievastgoed. Om te voldoen aan deze eisen is, vaak eerder dan beoogd, het vervangen van een aantal BMI’s noodzakelijk. Zo zijn bijv. voor een aantal BMI's (van bepaalde merken en/of types) geen reserveonderdelen meer te verkrijgen, levert een aantal installaties storingen op, en moeten componenten worden vervangen om de installaties te kunnen certificeren.

Extended Title19814 | Vervanging brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties Defensie - Fase 1, Regio Oost
Extended Description

Deze aanbesteding betreft de eerste fase van het vervangingsprogramma met, voor deze eerste fase, in totaal ca. 250 BMI’s.

Publication Date2019-07-16
CountryNetherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
OrganisationRijksvastgoedbedrijf
Attention OfSuzanne Bakker
AddressKorte Voorhout 7
TownThe Hague
Postal Code2511 CW
Class Code45343000
Class DescriptionFire-prevention installation works
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Het J.U. Smitgemaal is gelegen aan de rand van het molengebied in Kinderdijk (Unesco Werelderfgoed). Het gemaal bevat 3 dieselmotoren die 3 vijzels aandrijven om het water vanuit de Nederwaard...
View more
Deadline: Feb 20, 2020
Het betreft de renovatie en (deels) nieuwbouw van het St. Bonifatiuscollege te Utrecht.De verdere omschrijving is te lezen in de leidraad.
View more
Met deze marktconsultatie wil de gemeente Amsterdam informatie inwinnen over diverse onderwerpen om tot besluitvorming te komen voor de aanstaande aanbesteding laadobjecten openbare parkeergarages. Alle marktpartijen die dienstverlening aanbieden op...
View more