Espoon seurakuntayhtymä pyytää tarjouksia kiinteistöautomaatiojärjestelmien valvonnasta, ylläpidosta ja taloteknisestä päivystyksestä. Tämän tarjouspyynnön perusteella annettujen tarjousten ehtoihin perustuvalla sopimuksella Espoon seurakuntayhtymä hankkii kiinteistöautomaatiojärjestelmän valvonnan, ylläpidon ja taloteknisen päivystyksen Espoon seurakuntayhtymän tarpeisiin.

'Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista 1397/2016. Mikäli saaduista tarjouksista yksikään ei vastaa tarjouspyyntöä tilaajan edellyttämällä tavalla taikka olosuhteet tarjouskilpailun aikana muuttuvat sellaisiksi, ettei tilaaja voi hyödyntää tarjouskilpailun tuloksia, tilaaja voi keskeyttää hankintamenettelyn osittain tai kokonaan. Tarjouksen tekemisestä, esittelystä tai muusta menettelyyn osallistumisesta ei makseta tarjoajille korvausta. Tarjousasiakirjat ovat saatavissa suomen kielellä. Tarjous jätetään suomen kielellä.

Extended TitleKiinteistöautomaatiojärjestelmien valvonta, ylläpito ja talotekniikan päivystys
Extended Description

Hankinnan kohteena ovat Espoon seurakuntayhtymän kiinteistöautomaatiojärjestelmien valvonta, ylläpito ja talotekninen päivystys.

Palvelun osa-alueet ovat:

– Kiinteistöautomaatiojärjestelmien valvonta

– Kiinteistöautomaatiojärjestelmien ylläpito

– Kiinteistöautomaatiojärjestelmien talotekninen päivystys.

Tarjoajan on tarjottava kaikki osa-alueet.

Deadline Date2019-08-26
Publication Date2019-07-17
CountryFinland
Procurement StatusActive
TypeOpen procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaThe most economic tender
Value400000.00
OrganisationEspoon seurakuntayhtymä
Attention OfBenita Sane
AddressKirkkokatu 1
TownEspoo
Postal Code02770
Phone+358 503072319
Class Code70000000
Class DescriptionReal estate services
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Sep 20, 2019
Tampereen kaupunki toteuttaa Tammelan stadionkorttelin, johon suunnitellaan ja rakennetaan 6 500-paikkainen jalkapallostadion, sen alapuolinen pysäköinti- ja liiketila sekä noin 170 asuntoa Salhojankadun ja Kalevan puistotien puoleisille sivuille. Hankkeen kokonaislaajuus on...
View more
Deadline: Dec 13, 2019
Hankinnan kohteena on asuinkerrostalojen ja pihakannen alaisen autohallin suunnittelu ja rakentaminen Helsingin Kuninkaantammeen kiinteähintaisena SR-urakkana sisältäen kokonaissuunnittelun ja rakennusteknisten töiden lisäksi kaikki LVISA-työt. Hankkeessa toteutetaan seuraavat yhtiöt:- Tontti 33400/1, Helsingin...
View more
Kiinteistöjen ja ulkoalueiden kunnossapitoon liittyvien ilmanvaihdon asennus-, mittaus-, säätö- ja nuohoustöiden puitejärjestely neljän (4) puitesopimustoimittajan kanssa etusijajärjestyksen mukaisesti.
View more