Kansaneläkelaitos (Kela) kutsuu tarjoajia tekniseen vuoropuheluun koskien äitiyspakkaukseen valittavien tuotteiden kilpailutusta ja pakkauksen sisällön kehittämistä. Pakkaukseen valitaan ensisijaisesti vastasyntyneen lapsen tarpeisiin tarkoitettuja vauvan vaatteita, jotka soveltuvat sekä tyttö- että poikavauvoille, ja erilaisia vauvanhoitotarvikkeita yhteensä n. 50 kappaletta. Äitiyspakkauksen esittely Kelan www-sivuilla: http://www.kela.fi/aitiyspakkaus

Äitiyspakkaukseen valitut tuotteet kilpailutetaan vuosittain. Tuotteiden vuosittainen hankintamäärä on noin 32 000 kpl. Äitiyspakkauksen kokonaisarvo on 170 EUR (alv 0 %). Osatarjoukset otetaan huomioon. Hankinta jaetaan useamman toimittajan kesken.

Extended TitleTekninen vuoropuhelu - Vuoden 2021 äitiyspakkauksen tuotteiden hankinta
Extended Description

Vuoden 2021 äitiyspakkauksen tuotteiden hankinta.

Publication Date2019-08-23
CountryFinland
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationKansaneläkelaitos
AddressNordenskiöldinkatu 12
TownHelsinki
Postal Code00250
Class Code18411000
Class DescriptionBaby clothing
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Oct 17, 2019
T3-sairaalaan tulee sen valmistumisen jälkeen sijoittumaan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin lastentautien, naistentautien ja synnytysten, korva-, nenä- ja kurkkusairauksien sekä suu- ja leukasairauksien hoito ja lääketieteellisten tukipalvelujen toimintoja (kuvantaminen, laboratorio ja kliininen neurofysiologia).Hankkeeseen...
View more
Deadline: Oct 14, 2019
Työ käsittää Vuokatti Areenan uudisrakentamisen ilmanvaihtourakan työt laskenta-asiakirjojen mukaisesti. Rakennusurakoitsija toimii kohteen pääurakoitsijana.
View more
Deadline: Oct 14, 2019
Työ käsittää Vuokatti Areenan uudisrakentamisen rakennusurakan työt laskenta-asiakirjojen mukaisesti. Rakennusurakoitsija toimii kohteen pääurakoitsijana.
View more