Αντικείμενο της σύμβασης είναι η απομάκρυνση μέρους του υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού λόγω παλαιότητας ή φυσιολογικής φθοράς (έχουν συμπληρωθεί 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Ε.Ε.Λ.) και η αντικατάστασή του με νέο.Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν κατά την εκτέλεση της προμήθειας είναι οι εξής:

- Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας προεπεξεργασίας και πιο συγκεκριμένα των αυτοκαθαριζόμενων εσχαρών, των φυσητήρων και του λοιπού εξοπλισμού της δεξαμενής εξάμμωσης

- Αντικατάσταση των επιφανειακών αεριστήρων και των αναδευτήρων των δεξαμενών αερισμού, των αντλιών ανακυκλοφορίας ιλύος, περίσσειας ιλύος, στραγγιδίων και επιπλεόντων, του εξοπλισμού της μονάδας απολύμανσης, του εξοπλισμού της μονάδας αφυδάτωσης (ταινιοφιλτρόπρεσα, αντλίες ιλύος και πολυηλεκτρολύτη, κοχλίες μεταφοράς αφυδατωμένης ιλύος), των οργάνων ελέγχου της διεργασίας, του PLC καθώς και του προγράμματος τηλεελέγχου– τηλεχειρισμού της Ε.Ε.Λ. (SCADA)και των ηλεκτρολογικών πινάκων και των τοπικών χειριστηρίων.

Extended Title«Αντικατάσταση Η/Μ εξοπλισμού Ε.Ε.Λ. Ξυλοκάστρου»
Extended Description

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η απομάκρυνση μέρους του υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού λόγω παλαιότητας ή φυσιολογικής φθοράς (έχουν συμπληρωθεί 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Ε.Ε.Λ.) και η αντικατάστασή του με νέο.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν κατά την εκτέλεση της προμήθειας είναι οι εξής:

- Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας προεπεξεργασίας και πιο συγκεκριμένα των αυτοκαθαριζόμενων εσχαρών, των φυσητήρων και του λοιπού εξοπλισμού της δεξαμενής εξάμμωσης

- Αντικατάσταση των επιφανειακών αεριστήρων και των αναδευτήρων των δεξαμενών αερισμού

- Αντικατάσταση των αντλιών ανακυκλοφορίας ιλύος, περίσσειας ιλύος, στραγγιδίων και επιπλεόντων

- Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας απολύμανσης

- Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας αφυδάτωσης (ταινιοφιλτρόπρεσα, αντλίες ιλύος και πολυηλεκτρολύτη, κοχλίες μεταφοράς αφυδατωμένης ιλύος)

- Αντικατάσταση των οργάνων ελέγχου της διεργασίας, του PLC καθώς και του προγράμματος τηλεελέγχου– τηλεχειρισμού της Ε.Ε.Λ. (SCADA)

- Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων και τοπικών χειριστηρίων.

Deadline Date2019-10-01
Publication Date2019-08-23
CountryGreece
Procurement StatusActive
TypeOpen procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaThe most economic tender
Value1017586.00
OrganisationΔημοτική Επιχείριση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης
Attention OfΚωνσταντίνου Χρυσικόπουλος - Μαρία Χατζηδημητρίου
AddressΣ. Κροκιδα 11Α
TownXylokastro
Postal Code204 00
Phone+30 2743027127
Fax+30 2743027121
Class Code42996000
Class DescriptionMachinery for the treatment of sewage
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Oct 14, 2019
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθειας καυσίμων και ελαιολιπαντικών, για τις ανάγκες του Δήμου Καβάλας και των νομικών προσώπων του, για το οικονομικό έτος 2020 και πιο συγκεκριμένα, για:— Δήμο...
View more
Deadline: Oct 23, 2019
Α1) Είδη οπωρολαχανοπωλείου - μαναβικήςΑ2) Είδη παντοπωλείου ΑΑ3) ΌσπριαΑ4) ΡύζιΒ1) Άρτος - αρτοσκευάσματαΒ2) Είδη παντοπωλείουΒ3) ΕλαιόλαδοΒ4) Σφολιάτα - πίτσαΒ5) Είδη ζαχαροπλαστικήςΒ6) Πατάτες κατεψυγμένες - πουρέςΒ7) Κατεψυγμένα λαχανικάΒ8) ΖυμαρικάΒ9) Σαλάτες σε...
View more
Deadline: Oct 18, 2019
Προμήθεια εξοπλισμού και πακέτων λογισμικού, για την αναβάθμιση και επέκταση των συστημάτων πληροφορικής τής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
View more