Αντικείμενο της σύμβασης είναι η απομάκρυνση μέρους του υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού, λόγω παλαιότητας ή φυσιολογικής φθοράς (έχουν συμπληρωθεί 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Ε.Ε.Λ.) και η αντικατάστασή του με νέο. Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν κατά την εκτέλεση της προμήθειας, είναι οι εξής:

Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας προεπεξεργασίας και πιο συγκεκριμένα των αυτοκαθαριζόμενων εσχαρών, των φυσητήρων και του λοιπού εξοπλισμού της δεξαμενής εξάμμωσης

Αντικατάσταση των επιφανειακών αεριστήρων και των αναδευτήρων των δεξαμενών αερισμού, των αντλιών ανακυκλοφορίας ιλύος, περίσσειας ιλύος, στραγγιδίων και επιπλεόντων, του εξοπλισμού της μονάδας απολύμανσης, του εξοπλισμού της μονάδας αφυδάτωσης (ταινιοφιλτρόπρεσα, αντλίες ιλύος και πολυηλεκτρολύτη, κοχλίες μεταφοράς αφυδατωμένης ιλύος), των οργάνων ελέγχου της διεργασίας, του PLC καθώς και του προγράμματος τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού της Ε.Ε.Λ. (SCADA), και των ηλεκτρολογικών πινάκων και των τοπικών χειριστηρίων.

Extended Title«Αντικατάσταση Η/Μ εξοπλισμού Ε.Ε.Λ. Ξυλοκάστρου».
Extended Description

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η απομάκρυνση μέρους του υφιστάμενου Η/Μ εξοπλισμού, λόγω παλαιότητας ή φυσιολογικής φθοράς (έχουν συμπληρωθεί 22 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της Ε.Ε.Λ.) και η αντικατάστασή του με νέο.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν κατά την εκτέλεση της προμήθειας, είναι οι εξής:

Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας προεπεξεργασίας και πιο συγκεκριμένα των αυτοκαθαριζόμενων εσχαρών, των φυσητήρων και του λοιπού εξοπλισμού της δεξαμενής εξάμμωσης.

Αντικατάσταση των επιφανειακών αεριστήρων και των αναδευτήρων των δεξαμενών αερισμού.

Αντικατάσταση των αντλιών ανακυκλοφορίας ιλύος, περίσσειας ιλύος, στραγγιδίων και επιπλεόντων.

Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας απολύμανσης.

Αντικατάσταση του εξοπλισμού της μονάδας αφυδάτωσης (ταινιοφιλτρόπρεσα, αντλίες ιλύος και πολυηλεκτρολύτη, κοχλίες μεταφοράς αφυδατωμένης ιλύος).

Αντικατάσταση των οργάνων ελέγχου της διεργασίας, του PLC, καθώς και του προγράμματος τηλεελέγχου - τηλεχειρισμού της Ε.Ε.Λ. (SCADA).

Αντικατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων και τοπικών χειριστηρίων.

Publication Date2020-07-13
CountryGreece
Procurement StatusAwarded
TypeOpen procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaThe most economic tender
Value992500.00
OrganisationΔημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης
Attention OfΚωνσταντίνος Χρυσικόπουλος, Μαρί Χατζηδημητρίου
AddressΣ. Κροκιδά 11Α
TownXylokastro
Postal Code204 00
Phone+30 2743027127
Fax+30 2743027121
Class Code42996000
Class DescriptionMachinery for the treatment of sewage
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Sep 16, 2020
Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού, για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Μουζακίου.
View more
Deadline: Sep 7, 2020
Κάλυμμα θυρίδας καπακιού ημιβυθιζόμενων κάδωνΠλαστικός κάδος 1.100 lt (με επίπεδο καπάκι και ποδομοχλό)Πλαστικός κάδος 1.100 lt (με επίπεδο διαιρούμενο καπάκι)Πλαστικός κάδος 360 lt
View more
Deadline: Sep 14, 2020
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και τοποθέτηση καινούργιων ελαστικών, για τις ανάγκες των οχημάτων του Δήμου Παπάγου - Χολαργού, για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών από την υπογραφή της...
View more