Nærværende udbud vedrører en rammeaftale om levering af granitsten til kystbeskyttelse langs den Jyske vestkyst. Stenene skal leveres til lager på havne i Thyborøn, Hvide Sande og Hanstholm.

Extended TitleIndkøb af granitsten til kystbeskyttelse
Extended Description

Nærværende udbud vedrører en rammeaftale om levering af granitsten til kystbeskyttelse langs den Jyske vestkyst. Stenene skal leveres til lager på havne i Thyborøn, Hvide Sande og Hanstholm.

Ved en rammeaftale forstås i nærværende udbud en aftale indgået mellem ordregiver og én tilbudsgiver med det formål at fastsætte de rettigheder og forpligtelser, der skal gælde for parterne i forbindelse med indgåelse af eventuelle konkrete leveranceaftaler under rammeaftalen på baggrund af de bestillinger, ordregiver måtte afgive.

Det er ordregivers hensigt at gøre leverandøren til hovedleverandør af de omfattede varer, men ordregiver er ikke forpligtet til at aftage noget mindstemål af varer, ligesom ordregiver er berettiget til at erhverve tilsvarende varer fra andre leverandører.

Publication Date2020-01-17
CountryDenmark
Procurement StatusAwarded
TypeOpen procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaLowest price
OrganisationNaturstyrelsen
Attention OfCeline Voldby Sørensen
AddressFørstballevej 2
TownRandbøl
Postal Code7183
Phone+45 29178239
Class Code44912100
Class DescriptionGranite
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Feb 24, 2020
De nuværende selvbetjeningsautomater til udlån og aflevering af biblioteksmaterialer på Københavns Biblioteker skal udskiftes. Den ønskede leverance (herefter: "Løsningen") omfatter ca. 50 automater fordelt på 20 biblioteker i Københavns Kommune....
View more
Deadline: Mar 11, 2020
Udbuddet vedrører udbringning af friske økologiske og konventionelle frugt- og grøntkasser til Kommunens institutioner og afdelinger. Der er tale om udbud af en frivillig rammeaftale med én leverandør. Begrebet frivillighed...
View more