I forbindelse med tilrettelæggelsen af udbuddet af kardiologiske produkter til Region Syddanmark, sendes udarbejdet udkast til udbudsmateriale (kravspecifikation mv.) i en høring hos potentielle leverandører.

Høringsguide og det udarbejdede udkast til udbudsmateriale kan downloades under fanen ”Dokumenter” på tilbudssiden i regionens E-sourcing system CTM. https://eu.eu-supply.com/login.asp?B=REGIONSYDDK

Høringssvar bedes fremsendt via besked-modulet (i regionens E-sourcing system CTM) med mærket "Høringssvar ifm. udbud af kardiologiske produkter til Region Syddanmark”.

Deadline for fremsendelse af høringssvar er den 31.1.2020.

Obs: Der er mulighed for at deltage i et individuelt høringsmøde den 3. eller 4.2.2020. Tilmelding til høringsmøde skal ske senest den 30.1.2020. Tilmelding sker via besked modulet.

Extended TitleHøring af udkast til udbudsmateriale på kardiologiske produkter til Region Syddanmark
Extended Description

Ablationskatetre til indvendig varmebehandling af hjerterytmeforstyrrelser.

Publication Date2020-01-20
CountryDenmark
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationRegion Syddanmark
Attention OfChristina Andersen
AddressDamhaven 12
TownVejle
Postal Code7100
Phone+45 29201242
Class Code33182000
Class DescriptionCardiac support devices
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Høring af kravspecifikationer og tilbudslister i forbindelse med det kommende udbud på puder til kørestole til kommunerne i KomUdbud.
View more
Deadline: Mar 16, 2020
Forbrugsvarer til hæmodialyse (dialysekanyler, akut katetre, permanent katetre, start-/slut-sæt og forbindingsskiftesæt samt lukkevæsker.
View more
Deadline: Mar 16, 2020
Fælles udbuddet vedrører ordregivers indkøb af varme- og kølebehandling, herunder varmeenheder og varmetæpper, til Region Nordjylland og Region Midtjylland.Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud, der består af en rammeaftale, og...
View more