Hankinta koskee Jyväskylän kaupungin Liikenne- ja viheralueet (Tilaaja) kone- ja kuljetuspalveluita vuodelle 2023. Hankinta jakautuu kahteen osaan:

- tunti- tai yksikköhintaisena palveluna hankittavat kuljetuspalvelut

- tuntihintaisena palveluna hankittavat konepalvelut

Palveluhankinnat liittyvät Tilaajan oman tuotannon kadunrakennustöihin, sekä kunnossapidon erikseen kilpailuttamattomiin töihin. Palveluita voi tarvittaessa käyttää myös muut Kaupunkirakennepalveluiden yksiköt. Tilaajalla on oikeus kilpailuttaa erillisiä urakoita, sekä kunnossapidon sopimuksia, jotka sisältävät kone- ja/tai kuljetuspalveluita.

Hankinta on Jyväskylän kaupungin Kone- ja kuljetuspalveluiden dynaamisen hankintajärjestelmän sisäinen hankinta. Dynaamisesta hankintajärjestelmästä on julkaistu HILMA-ilmoitus (2020-036893) 24.1.2020.

Extended TitleKone- ja kuljetuspalveluiden vuosisopimus 2023
Extended Description

Hankinta koskee tunti- tai yksikköhintaisena palveluna hankittavia kuljetuspalveluita.

konepalvelutPalveluhankinnat liittyvät Tilaajan oman tuotannon kadunrakennustöihin, sekä kunnossapidon erikseen kilpailuttamattomiin töihin. Palveluita voi tarvittaessa käyttää myös muut Kaupunkirakennepalveluiden yksiköt. Tilaajalla on oikeus kilpailuttaa erillisiä urakoita, sekä kunnossapidon sopimuksia, jotka sisältävät kone- ja/tai kuljetuspalveluita.

Tuntihintaperusteisten kuljetuspalveluiden vertailu:

V1 = T1 x K1 x K2

Kaavassa:

V1 = vertailuluku

T1 = auton aikaperusteinen tarjoushinta €/h

K1 = auton käyttöönottovuoden mukaan määräytyvä kerroin

K2 = auton kantavuuden mukaan määräytyvä kerroin

Yksikköhintaperusteisten kuljetuspalveluiden vertailu:

V1 = T2 x T3 x K1

Kaavassa:

V1 = vertailuluku

T2 = yksikköhinta €/tn kullakin kuljetusmatkalla

T3 = auton aikaperusteinen tarjoushinta €/h /100 (T1/100)

K1 = auton käyttöönottovuoden mukaan määräytyvä kerroin

Publication Date2023-04-25
CountryFinland
Procurement StatusAwarded
TypeRestricted procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaThe most economic tender
Value3000000.00
OrganisationJyväskylän kaupunki
Attention OfTeemu Liimatainen
AddressVapaudenkatu 32 / PL 193
TownJyväskylä
Postal Code40101
Phone+358 408388152
Class Code60181000
Class DescriptionHire of trucks with driver
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Version of 2020-01-24

Hire of earthmoving equipment with operator

Dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisillä kilpailutuksilla hankitaan tilaajan kunnallistekniikan rakentamisessa ja kunnossapidossa tarvittavia kone- ja kuljetuspalveluita Jyväskylän kaupungin Kaupunkirakennepalvelut-toimialueelle. Kone- ja kuljetuspalvelut tarkoittavat esim. kaivinkoneilla ja kuorma-autoilla tehtäviä töitä. Kilpailutukset koskevat pääsääntöisesti ajoneuvo- ja koneluokkia, jotka on esitetty liitteessä 2.

Hankinnat voivat jakautua puitesopimuksiin tai yksittäisiin hankintoihin. Hankinnat sisältävät pääasiallisesti palveluiden hankinnan tuntiveloitus- tai yksikköhintaperusteisesti.

Hankintojen ennakoitu arvo vuosittain on n. 6 milj. EUR, joka jakaantuu usealle eri toimittajalle. Ilmoituksessa mainittu ennakoitu kokonaisarvo on laskettu järjestelmän koko sen oletetun keston ajalta.

Extended TitleKone- ja kuljetuspalveluiden dynaaminen hankintajärjestelmä
Extended Description

Dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa toistaiseksi ja sen voimassaoloaikana voidaan järjestää ennalta määrittelemätön määrä tarjouskilpailuja, joihin voivat osallistua kaikki järjestelmään mukaan hyväksytyt tarjoajat. Hankintajärjestelmään osallistuminen ei velvoita toimittajaa jättämään tarjouksia järjestettäviin kilpailutuksiin.

Dynaamisen hankintajärjestelmän perusteena on keventää tilaajan tarvitsemien palveluiden kilpailuttamisprosessia sekä tilaajan että tarjoajan kannalta. Dynaamisen hankintajärjestelmän etuja on järjestelmän avoimuus sekä mahdollisuus sähköisen luettelon tehokkaaseen käyttämiseen. Sähköisellä luettelolla pyritään keventämään kaluston teknisten tietojen ilmoittamista eri kilpailutuksiin. Käytännössä tällä tavalla vältytään yksittäisiin kilpailutuksiin tehtäviltä erillisiltä luetteloilta. Hankintajärjestelmässä on käytössä sähköisenä luettelona toimittajakohtainen kalustoluettelo. Kalustoluettelossa on eritelty kaluston tekniset ominaisuudet, joita voidaan käyttää kilpailutuksien laatupisteytyksissä. Kalustoluettelon tiedot ovat toimittajan hallinnoitavissa koko järjestelmän keston ajan. Kalustoluettelon teknistä jakelutapaa, muotoa ja sisältöä voidaan muuttaa tilaajan tarpeiden mukaisesti hankintajärjestelmän keston aikana. Tilaaja voi lisätä tai poistaa kalustoluettelon ajoneuvo- ja koneluokkia toiminnan tarpeiden mukaisesti. Näistä mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ennen seuraavan kilpailutuksen järjestämistä.

Sisäisten kilpailutuksien tarjousten vertailuperusteina voidaan käyttää hinnan lisäksi laatupisteytystä, johon vaikuttaa esim. tarjottavan kaluston tekniset ominaisuudet, ympäristövaikutukset (esim. vähäpäästöisyys, uusiutuvat polttoaineet) ja henkilöstön ammatillinen pätevyys.

Tämän hankintajärjestelmän sisällä voidaan kilpailuttaa myös kone- ja/tai kuljetusurakoita, joihin sisältyy lisäksi esim. kiviaineksia, sekä katujen kunnossapitotöissä tarvittavia kone- ja/tai kuljetusurakoita. Tilaaja pidättää oikeuden kilpailuttaa erillisiä rakennus- ja kunnossapitourakoita.

Deadline Date2035-01-22
Publication Date2020-01-24
CountryFinland
Procurement StatusActive
TypeRestricted procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaThe most economic tender
Value90000000.00
OrganisationJyväskylän kaupunki
Attention OfJari Rönkä
AddressHannikaisenkatu 17
TownJyväskylä
Postal Code40101
Phone+358 142668007
Class Code45520000
Class DescriptionHire of earthmoving equipment with operator
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Hankinnan kohteena ovat joukkoliikennepalvelut (linja-autoliikenne) Salon toimivalta-alueella. Liikenne järjestetään reittipohjaisesti, ns. bruttomallilla, jossa tulot tulevat tilaajalle. Hankintaan sovelletaan erityisalojen hankintalakia. Seuraava hankittavaksi tulee kutsuohjattu palveluliikenne, jonka sopimuskausi katkeaa 31.5.2025. Tarjouskilpailu...
View more
Joukkoliikennepalveluiden hankinta / reittiliikennepohjaiset käyttöoikeussopimukset
View more
Tämä ilmoitus koskee Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymän joukkoliikennepalvelujen hankintaa PSA-asetuksen mukaisesti. Ilmoitus koskee joukkoliikennepalveluja, joiden liikennöinti alkaa vuoden 2027 aikana. Palvelut hankitaan avoimella tarjouskilpailulla. Tarjouskilpailuja järjestetään vuosittain 1 - 3...
View more