Obiectul contractului il reprezinta furnizarea de: materiale pentru suport tehnic, HDD-uri pentru Fujitsu Primergy, echipamente active de retea, in cantitatile minime/maxime si cu specificatiile tehnice enunțate în caietul de sarcini – parte a documentatiei de atribuire.

Se va încheia căte un acord-cadru pe fiecare lot, pentru o perioada de 24 de luni, cu maximum doi operatori economici, fara reluarea competiției.

Termenul-limita pana la care operatorii economici pot solicita clarificari sau informatii suplimentare in legatura cu documentatia de atribuire este: 18 zile inainte de data-limita de depunere a ofertelor.

Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 11-a zi inainte de termenul-limita stabilit in anuntul de participare pentru depunerea ofertelor.

Extended TitleMateriale suport tehnic, HDD- uri și echipamente de rețea
Extended Description

Furnizarea de materiale suport tehnic: memorii USB, HDD, SSD, memorii RAM, tastaturi, mouse, HUB USB, adaptoare, lupa, banda laminata, masina de gaurit, cabluri telefonice,bride, banda izolatoare, telefoane cu fir, capsatoare pentru cabluri electrice/USB, baterii, video matrix, cabluri VGA/HDMI, surse alimentare PC, prelungitoare electrice/USB, filtru de aer pentru proiector, lampi, carduri memorie, detector metale si cabluri, prin incheierea unui acord-cadru cu maximum doi operatori economici, pentru o perioada de 24 de luni, fara reluarea competitiei. Cantitățile minime/maxime aferente acordului-cadru, precum si cele care ar putea face obiectul celui mai mare contract subsecvent se regăsesc în caietul de sarcini.

Deadline Date2020-10-15
Publication Date2020-09-16
CountryRomania
Procurement StatusActive
TypeOpen procedure
Contract TypeSupplies
Award CriteriaThe most economic tender
Value329826
OrganisationAcademia de Studii Economice București
Attention OfCristina Niculie
AddressPiața Romană nr. 6
TownBucharest
Postal Code010374
Phone+40 213191900
Fax+40 213191966
Class Code32420000
Class DescriptionNetwork equipment
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Oct 19, 2020
Servicii de proiectare si executie la obiectivul de investitii „Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din municipiul Cluj-Napoca” – Grup 10 (două loturi) conform descrierilor din caietul de sarcini,...
View more
Deadline: Oct 29, 2020
În ce privește serviciile de proiectare, acestea sunt următoarele:— servicii de proiectare tehnică (proiect tehnic, caiete de sarcini, detalii de execuție, documentații pentru obținerea de acorduri actualizate și autorizație de...
View more
Deadline: Oct 23, 2020
Lucrari de reabilitare termica a blocurilor de locuinte din municipiul Cluj-Napoca – Str. Anina nr. 19, bl. AA8.Valoarea cheltuielilor „diverse si neprevazute” nu a fost inclusa in valoarea estimata, iar...
View more