Hansel Oy käynnistää kilpailutuksen, jonka tavoitteena on muodostaa meriliikenteen polttonesteitä koskeva puitejärjestely.

Extended TitleMeriliikenteen polttonesteet 2021–2023 (2025)
Extended Description

Hankinnan kohteena on meriliikennealusten käyttöön tarkoitetut polttoaineet sekä niiden bunkraukset suoraan aluksiin määritetyissä satamissa.

Hankinnan kohteena olevat tuotteet:

– Meriliikennekäyttöön tarkoitetut raskaat ja kevyet polttoöljyt.

Muut kuin satamiin ja aluksille tehtävät polttonestetoimitukset eivät kuulu hankinnan piiriin. Kilpailutuksen sisältö on alustava, ja siihen voi tulla muutoksia.

Publication Date2020-09-18
CountryFinland
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationHansel Oy
Attention OfAnna-Elina Molgaard
AddressPL 1386
TownHelsinki
Postal CodeFI-00101
Phone+358 294444200
Class Code09100000
Class DescriptionFuels
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Nov 17, 2020
Ylikylän monitoimitalon laajennuksen ja peruskorjauksen rakennusautomaatiotyöt (rakennusautomaatiourakka). Rakennuskohteen bruttoala on n. 10 800 m2.Urakkamuotona on jaettu urakka, jossa työt ovat käynnissä maarakennus- ja perustus-, rakennus-, sähkö-, ilmanvaihto- ja putkiurakalla.Pihaurakan...
View more
Deadline: Nov 4, 2020
Sysmän kunta rakennuttaa SR-urakkana uuden yhdistetyn päiväkoti- ja koulurakennuksen. Hanke kilpailutetaan käyttämällä kilpailullista neuvottelumenettelyä. Neuvotteluissa on tarkoituksena yhdessä pyrkiä kehittämään koulun määrityksiä ja lopullista tarjouspyyntöä. Neuvottelukumppanit valitaan osallistumishakemusten perusteella.Kohteen kokoluokka...
View more
Deadline: Nov 23, 2020
Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo Oy rakennuttaa Tampereen talousalueen tarpeita varten jäteveden keskuspuhdistamon suunnittelukapasiteetiltaan 430 000 asukkaalle.Tämä hankinta koskee Sulkavuoren keskuspuhdistamon kalliotilojen ja maanpäällisten tilojen rakennusteknisten töiden projektinjohtourakkaa (PJURAK).
View more