De gemeente Utrecht is van plan om op jaarlijkse basis 18 kilometer riolering volledig te vervangen en/of te relinen. Dit betekent tot 2026 51 km en van 2026 tot 2030 70 km. Deze marktconsultatie beperkt zich tot de reliningsprojecten en de visie die u ten aanzien van deze projecten heeft.

We kopen nu jaarlijks circa drie reliningsprojecten in, deze worden meervoudig onderhands ingekocht. Er zijn vragen binnen de gemeente of dit de meest optimale manier is voor het inkopen van deze reliningsprojecten. We zijn geïnteresseerd in welke kansen de markt ziet ten aanzien van maatschappelijke thema’s als duurzaamheid, circulariteit en/of social return on investment. Zo kan de gemeente uiteindelijk een optimale uitvraag doen en hier de best passende contractvorm bij kiezen.

De gemeente voorziet, gezien de jaarlijkse doelstelling, een groot aantal opdrachten voor de markt. Het is om die reden van belang dat de uitvra(a)g(en) maximaal aansluiten op de mogelijkheden die de markt kan bieden.

Extended TitleMarktconsultatie — maatschappelijk verantwoord inkopen bij Reliningsprojecten (verwachte einddatum: 9.4.2021)
Extended Description

Betreft een marktconsultatie.

Publication Date2021-02-26
CountryThe Netherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
OrganisationGemeente Utrecht
Attention OfRick van den Berg
AddressStadsplateau 1
TownUtrecht
Postal Code3521 AZ
Class Code45232400
Class DescriptionSewer construction work
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: May 26, 2021
Strengthening the use of real-world data in drug development – metadata and data quality framework.
View more
Deadline: May 26, 2021
There are several buildings on the JRC Petten site and at the club house in Bergen of which the roofs and additionally in particular installations, must be maintained.
View more
Deadline: May 17, 2021
Het kantoor aan de Graadt Van Roggenweg 500 behoort tot het strategische vastgoedvoorraad van het Rijksvastgoedbedrijf waarin diverse onderdelen van het Rijk gehuisvest zijn (en nog zullen worden). De opdracht...
View more