De gemeente Harderwijk organiseert een marktconsultatie in het kader van een ontwikkelingscompetitie deelgebied 6 voor Waterfront fase 3 te Harderwijk. De marktconsultatie richt zich op de aanbesteding voor de projectontwikkeling in combinatie met de warmtelevering vanuit een door de gemeente aangelegd Open Warmtenet.

Extended TitleMarktconsultatie — ontwikkelingscompetitie projectontwikkeling in combinatie met Warmtelevering (verwachte einddatum: 14.7.2021)
Extended Description

Onbekend.

Publication Date2021-06-18
CountryThe Netherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
OrganisationGemeente Harderwijk
Attention OfJob Looijenga
AddressHavendam 56
TownHarderwijk
Postal Code3841 AA
Phone+31 644428987
Class Code45000000
Class DescriptionConstruction work
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Aug 23, 2021
The scope of the contract is the provision of mobile telecommunication services and other associated services such as the provision of technical support services.
View more
Deadline: Sep 22, 2021
De gemeente Westland is voornemens om het vervangen van asfaltverhardingen op de mark te zetten. De scope van het werk richt zicht voornamelijk op het geprogrammeerd volledig vervangen van deklagen...
View more
Deadline: Nov 3, 2021
Het project Uitbreiding P+R Breukelen heeft de volgende doelstellingen:• Uitbreiding van de capaciteit van P+R Breukelen met (minimaal) 200 parkeerplekken op de locatie P1. De huidige parkeercapaciteit van de locatie P1...
View more