Kilpailutuksen kohteena oli Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelun 3D analysointi työkalun hankinta SaaS palveluna sisältäen tarvittavat lisenssit vaatimusmäärityksen mukaisesti.

Hankinnalla haettiin yhtä (1) kokonaisvastuullista toimittajaa toimittamaan palvelu SaaS palveluna tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnalla haettiin valmisratkaisua.

Extended TitleKaupunkisuunnittelu 3D analyysit työkalun hankinta
Extended Description

Kilpailutuksen kohteena oli Vantaan kaupungin kaupunkisuunnittelun 3D analyysit työkalun hankinta SaaS palveluna sisältäen tarvittavat lisenssit vaatimusmäärityksen mukaisesti.

Hankinnalla haettiin yhtä (1) kokonaisvastuullista toimittajaa toimittamaan palvelu SaaS palveluna tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnalla haettiin valmisratkaisua.

Ratkaisu tulee olla toiminnassa viimeistään kahden (2) kuukauden sisällä sopimuksen allekirjoituksesta.

Optiona on lisälisenssien hankinta hintaliitteen mukaisesti. Tilaajalla tulee olla oikeus hankkia optiolisenssejä myös yksitellen hintaliitteen hinnan mukaisesti.

Publication Date2022-05-13
CountryFinland
Procurement StatusAwarded
TypeOpen procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaThe most economic tender
Value242070.00
OrganisationVantaan kaupunki
Attention OfAnne Lindblad-Ahonen
AddressPL 1100
TownVantaa
Postal Code01030
Phone+358 405168769
Class Code72000000
Class DescriptionIT services: consulting, software development, Internet and support
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Tuusulan kunta on valmistelemassa uutta hankintaa Riihikallion monitoimikampuksen uudisrakennuksesta, vanhan koulurakennuksen purusta, piha- ja lähiliikunta-alueesta sekä liikuntasalirakennuksen julkisivukorjauksesta. Uudisrakennuksen laajuus on noin 11600 brm2. Nykyinen käytössä oleva koulurakennus puretaan, kun...
View more
Deadline: Jun 17, 2022
Seurakuntakeskuksen kellariin peruskorjataan tiloja joihin sijoittuu päätearkisto, Aaltoirtaimistovarasto, vaatehalli, sekä näiden toimintojen tukitilat.Rakennus on suojeltu asemakaavalla merkinnällä sr-1 ja sen suunnittelija on Arkkitehtuuri ja monumentaalitaiteentoimisto Alvar Aalto.-poistetaan alapohjan ja maanpaineseinän...
View more
Deadline: Jun 6, 2022
Pirkkalan kunta on päättänyt Pirkkalan vapaa-aikakeskuksen laajennushankkeen toteuttamisesta KVR-urakkana. Hankkeen tilaajana toimii Pirkkalan kunta. Vapaa-aikakeskus sijaitsee Pirkkalan keskustassa osoitteessa Urheilutie 10, 33960 Pirkkala. Sen nykyinen osa on rakennettu vuonna 1999...
View more