Hansel Oy on käynnistänyt valmistelun koskien "Meriliikenteen polttonesteet 2022-2024 (2026)" puitejärjestelykilpailutusta Hansel Oy:n asiakkaille.

Extended TitleMeriliikenteen polttonesteet 2022-2024 (2026)
Extended Description

Hankinnan kohteena on meriliikennealusten käyttöön tarkoitetut polttoaineet sekä niiden bunkraukset suoraan aluksiin määritetyissä satamissa.

Hankinnan kohteena olevat tuotteet: Meriliikennekäyttöön tarkoitetut raskaat ja kevyet polttoöljyt. Muut kuin satamiin ja aluksille tehtävät polttonestetoimitukset eivät kuulu hankinnan piiriin. Kilpailutuksen sisältö on alustava ja siihen voi tulla muutoksia.

Publication Date2022-05-27
CountryFinland
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationHansel Oy
AddressPL 1386
TownHelsinki
Postal Code00101
Class Code09100000
Class DescriptionFuels
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Jul 25, 2022
Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia talvikunnossapitotöistä yksikköhintaurakoina.Urakan toteutuksessa on otettava huomioon kaikki tarjouspyyntöasiakirjoissamainitut lähtötiedot.Tilaaja varaa oikeuden keskeyttää hankinnan ja hylätä kaikki tarjoukset.Tilaaja korostaa, että tavoitteena on saada talvikunnossapitotöihin luotettavia ja tehokkaita...
View more
Deadline: Aug 8, 2022
Rovaniemen kaupunki on yksi jätehuoltoyhtiö Napapiirin Residuum Oy:n osakkaista, muut osakkaat ovat Ranuan ja Pellon kunnat. Rovaniemen kaupunki on Jätelain 43 § mukaisesti siirtänyt sille laissa säädetyt jätehuollon palvelutehtävät Napapiirin...
View more
Deadline: Aug 5, 2022
Senaatti-kiinteistöjen omistaman Valtion vierastalon peruskorjaus. Peruskorjauksessa uusitaan rakennuksen talotekniikka, parannetaan turvallisuuttta ja lisärakennetaan tekniikka ja aputiloja.
View more