Описание

1. Следгаранционната поддръжка на софтуера, инсталиран в системите за управление на въздушния трафик ATM – Air Traffic Management от състава на КИНС на летищата Граф Игнатиево, Крумово, Безмер и изнесено работно място във военно формирование 28540 – Труд е свързана с постигане на специфични военни цели (безопасно управление на военната авиация, координирано използване на въздушното пространство и предотвратяване на летателни инциденти и произшествия).

2. Следгаранционната поддръжка на софтуера на системи за управление на въздушното движение – ATM обхваща системи за обработка на радарна информация и полетни планове (Air Traffic Management – ATM, Radar Data Processing System – RDPS/FDPS, Central&work station и визуализирането на радарна информация във формата на ASTERIX Cat.62) от състава на КИНС на летищата на ВВС Граф Игнатиево, Крумово, Безмер и изнесено работно място във военно формирование 28540 – Труд по приложен списък – Приложение № 1 към ТС С 93.3975.22.

Обхват на услугата:

Периодични (планови) проверки на системния софтуер за управление на въздушното движение.

Оказване на техническа помощ за разрешаване на проблеми по телефон, факс, имейл адрес или посещение на място.

Осигуряване на софтуерни процедури на място (инсталиране на пачове (набор от промени на софтуера за подобряване на работата), инструкции за запускане и други), при възникнали откази;

Периодично обновяване (инсталиране на актуална база данни, ъпдейти) на текущия софтуер, включително и отстраняване на грешки.

Предоставяне и инсталиране на безплатни софтуерни корекции.

Инсталиране на нови софтуерни версии, модернизации (надграждане/ъпгрейд) на текущите и разширения на възможностите на софтуера за управление на въздушното движение.

Отстраняване на софтуерни грешки, възникнали в етапа на функциониране на системите за управление на въздушното движение и възстановяването на тяхната работа.

Обучение на оператори и технически състав, за работа с новите версии на софтуера.

Publication Date2024-01-19
CountryBulgaria
Procurement StatusAwarded
TypeNegotiated procedure
Contract TypeServices
Award CriteriaLowest price
Value3837342.20
OrganisationМинистерство на отбраната000695324
Addressул. "Дякон Игнатий" №3
TownSofia
Postal Code1092
Phone+359 029220671
Fax+359 29807315
Class Code72267100
Class DescriptionMaintenance of information technology software
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

„Доставка на реактиви, медицински изделия и биопродукти за клинична, микробиологична лаборатория, кръвен център и патохистологична и цитологична лаборатория МБАЛ "Д-р Тота Венкова" АД гр. Габрово”
View more
Дейността предвижда доставка на хляб и хлебни изделия съобразно количествата и видовете продукти, посочени в Приложение № 2, неразделна част от документацията на настоящата обществена поръчка.Пълният обхват на дейностите е подробно описан в Техническата...
View more
Обособена позиция №1 с предмет: "Доставка на елегазови прекъсвачи ВН за 110 kV", включва доставка по заявка чрез покупка на елегазови прекъсвачи за номинално напрежение 110 kV със стоманени носещи...
View more