I forbindelse med Amgros' udarbejdelse af krav til bæredygtighed i det kommende høreapparatudbud inviterer Amgros alle interesserede leverandører til at dele følgende:

.

1. Data for forbrugsartikler, hvor der er tale om overforbrug.

.

2. Udfylde og returnere det tilgængelige matrix ift. emballage.

.

3. Sende oplistede vareprøver i punkt II2.4 i den mindst mulige pakning, som der er mulig til klinikkerne i en kommende rammeaftale. Alt der er i blisterpakker og forsejlet bør være det ved afsendelse.

.

Se punkt 2.4 for yderligere information

Extended TitleMarkedsdialog om bæredygtighed og miljø - vareprøver og data
Extended Description

I forbindelse med Amgros' udarbejdelse af krav til bæredygtighed i det kommende høreapparatudbud inviterer Amgros alle interesserede leverandører til at dele følgende:

.

1. Data på Forbrugsartikler; hvor mange forbrugsartikler, der er bestilt på en 12 måneders periode. Tidsperioden skal angives. Hvis muligt skal det fremgå, om borgerne har fået leveret forbrugsartikler ved udlevering af høreapparat/er, og hvor lang en periode, de har fået udleveret til.

.

2. Udfylde og returnere det tilgængelige matrix ift. emballage. De Nordiske kriterier for mere bæredygtig emballage, der indeholder en guide til at udfylde matrix'et er tilgængelig via EU-Supply.

.

3. Sende nedenstående produkter (vareprøver) i den mindst mulige forsvarlige emballage. Pakken skal indeholde og være forsejlet, præcis som hvis den skulle være sendt til en offentlig høreklinik. F.eks. skal den indeholde de nødvendige brugsvejledninger, tilbehørsdele etc. Leverandøren skal oplyse om den pakning kan anvendes som en standard pakke til fremtidige leveringer i en ny aftaleperiode, eller hvornår disse pakninger kan blive anvendt. Der skal leveres følgende:

.

1 sæt BTE eller RIC høreapparater inklusiv carry case

.

1 fjernbetjening eller streamer

.

1 batterioplader

.

1 formstøbt RIC prop med receiver

.

Alle varer skal sendes til Amgros på følgende adresse og med modtagelse senest den 15. juni 2023:

.

Amgros IS

Dampfærgevej 27-29

2100 København Ø

att: Lisbeth K. Christensen

.

Amgros returnerer alle vareprøver efter endt brug senest i uge 28.

Publication Date2023-05-31
CountryDenmark
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeSupplies
Award CriteriaNot applicable
OrganisationAMGROS I/S
Attention OfLisbeth Kjems Christensen
AddressDampfærgevej 27-29
TownCopenhagen
Postal Code2100
Phone+45 88713083
Class Code33185000
Class DescriptionHearing aids
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Oct 26, 2023
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) ønsker at indgå en 4-årig aftale Rammeaftale vedrørende køb af reservedele til Forsvarets mobile tankanlæg og tankvogne.Disse reservedele anvendes af Forsvaret selv til at servicere...
View more
Deadline: Oct 26, 2023
Udbuddet vedrører indkøb af lovpligtige revisionsydelser, herunder i finansiel revision, juridisk-kritisk revision og løbende forvaltningsrevision til Jammerbugt Kommune og Rebild Kommune. Udbuddet omfatter to delaftaler, hver kommune anses som en...
View more
Deadline: Oct 26, 2023
CTR I/S ønsker tilbud på en eller flere af nedenstående delaftaler: Delaftale 1: Erhvervs all risks og maskinforsikring Delaftale 2: Årsentreprise Der henvises til udbudsmaterialet...
View more