Se II.2.4) Beskrivelse af udbuddet

Extended TitleIndledende markedsundersøgelse vedr. etablering og drift af ladeparker til tunge køretøjer
Extended Description

Vejdirektoratet har med udgangspunkt i Transportministeriets Infrastrukturplan 2035 (IP35), gennemført en analyse for udrulning af drivmiddelinfrastruktur til tung vejtransport. En analyse der bl.a. har skulle finde frem til de mest optimale områder for placeringer for opladning til den tunge transport på det danske vejnet, under hensyntagen til rækkevidde, kørselsmønstre for transportbranchen mm.

Samtidig er der med den endelige vedtagelse af Regulation for the deployment of alternative fuels infrastructure (AFIR) 28. marts 2023 blevet sat en tidsramme for udrulning af ladeinfrastruktur til tung vejtransport i Danmark. AFIR indebærer bl.a. at de første 5 ladepladser til lastbiler skal etableres inden 2026.

Vejdirektoratet ønsker derfor, gennem en markedsdialog, at indsamle viden fra markedet og interessenter, med henblik på at forberede et udbud af de første 5 ladeparker til lastbiler.

Indholdet af markedslogen vil løbende blive konkretiseret, det er forventningen at nedenstående overordnede emner vil blive berørt:

• Teknologi

• Tilknytning til andre faciliteter

• Ejerskabsmodeller.

Vejdirektoratet forventer medio august 2023 at offentliggøre et spørgeskema, som alle interesserede får mulighed for at besvare.

Vejdirektoratet vil bl.a. med udgangspunkt i de indkomne besvarelser gennemføre en række dialogmøder med interessenter og potentielle leverandører, som forventes at findes sted i slutning af ultimo august /primo september 2023.

Interesserede kan holde sig opdateret på internetadressen som angivet under pkt. I.3)

Publication Date2023-06-07
CountryDenmark
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeServices
Award CriteriaNot applicable
OrganisationVejdirektoratet
Attention OfPeter Valentin Nordmark
AddressCarsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal
TownCopenhagen
Postal Code1577
Phone+45 72442370
Class Code65300000
Class DescriptionElectricity distribution and related services
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Mariagerfjord Kommune anmoder markedet om informationer, omkring mulige systemer til Mobile Device Management.
View more
Den nye SUNDskole, der bliver bygget lidt uden for Nykøbing Falster, er den allerførste svanemærkede folkeskole i Danmark. Den ny skole opføres som 2-sporet skole fra 0.–9. klasse med tilknyttet...
View more
Udbud af rammeaftale om indsamling, transport og håndtering af affald. Aftalen dækker universitetets tre drifts- og serviceområder, som er Frederiksberg +, Nørre og Søndre City
View more