Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μελέτη της παράκαμψης οδού του οικισμού Αρμενιστή Ικαρίας, καθώς και η μελέτη 2 ισόπεδων κόμβων.

Extended TitleΜελέτη παράκαμψης οδού Αρμενιστή Ικαρίας.
Extended Description

Ο οικισμός «Αρμενιστής» βρίσκεται στη βορειοδυτική πλευρά της νήσου Ικαρίας και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς οικισμούς του νησιού.

Η περιοχή δυτικότερα του Αρμενιστή εμφανίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλη τουριστική κίνηση. Ο υφιστάμενος δρόμος που διέρχεται του οικισμού του Αρμενιστή και συνδέει την περιοχή δυτικότερα του Αρμενιστή με την επαρχιακή οδό Άγιος Κήρυκος - Εύδηλος - Ράχες, είναι ανεπαρκής, με πολύ πτωχά γεωμετρικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Η υπό μελέτη οδός χωροθετείται στη νότια πλευρά του οικισμού «Αρμενιστής» και αποτελεί την παράκαμψή του, εκτιμώμενου συνολικού μήκους περί τα 2,5 χλμ..

Deadline Date2020-01-07
Publication Date2019-12-03
CountryGreece
Procurement StatusActive
TypeOpen procedure
Contract TypeWorks
Award CriteriaThe most economic tender
Value240798.91
OrganisationΟικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου
Attention OfΓεωργία Φραγκουλάκη
AddressΚουντουριώτη 1
TownMytilene
Postal Code811 00
Phone+30 2273350473
Fax+30 2273350466
Class Code71322000
Class DescriptionEngineering design services for the construction of civil engineering works
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Deadline: Jan 8, 2020
Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου ύδατος ύδρευσης τού δικτύου ύδρευσης Άνω Μεράς, της Δ.Ε.Υ.Α. Μυκόνου.
View more
Deadline: Jan 13, 2020
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια και τοποθέτηση 306 αυτόνομων κλιματιστικών μονάδων, για τις ανάγκες του Α.Π.Θ..Τα προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV):...
View more
Deadline: Jan 10, 2020
Αντικείμενο της σύμβασης η αναβάθμιση και λειτουργική αποκατάσταση των παιδικών χαρών του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου, μέσω της αντικατάστασης μέρους ή του συνόλου τού υπάρχοντος εξοπλισμού, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις...
View more