Dit betreft de uitnodiging van de marktconsultatie voor de realisatie van het HWBP project Arcen van Waterschap Limburg met de zoektocht naar een onzichtbare kering in Arcen.

In deze consultatie delen wij vier mogelijke routebeschrijvingen met de markt om te komen tot de aanbesteding. De consultatie bestaat uit een bijeenkomst in de vorm van een interactieve sessie.

Het project in het kort: De waterkering in Arcen bestaat uit zowel een groene kering als een harde kering, deels met een demontabel deel. Deze waterkering is afgekeurd op hoogte, piping en binnenwaartse stabiliteit. Om te voldoen aan de eisen uit de Waterwet (primaire doelstelling) moet circa 5,1 kilometer kering versterkt worden, met aanvullend de benodigde aansluitingen naar de hoge grond.

Extended TitleMarktconsultatie - Marktconsultatie HWBP WL Arcen
Extended Description

N.v.t.

Publication Date2021-06-22
CountryThe Netherlands
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeWorks
Award CriteriaNot applicable
OrganisationWaterschap Limburg
Attention OfWil Daemen
AddressMaria Theresialaan 99
TownRoermond
Postal Code6043 CX
Phone+31 888890100
Class Code45240000
Class DescriptionConstruction work for water projects
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Zie bijgevoegd document in pdf.
View more
Eind juni 2022 loopt de huidige concessieovereenkomst voor publieke laadinfrastructuur af. De provincies Gelderland en Overijssel zijn daarom voornemens om een nieuwe aanbesteding te starten. De provincies zijn voornemens aan...
View more
Deadline: Sep 30, 2021
Het opmaken van aanslagen, het printen, afwerken en verzenden van belastingdocumenten. De gemeente Emmen wil met deze uitvraag tot een overeenkomst met één opdrachtnemer komen met betrekking tot de printservice...
View more