Jihomoravský kraj připravuje nabídkové řízení s názvem „Poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících v regionální železniční osobní dopravě hybridní vozbou“, jehož předmětem bude výběr dopravce k zajištění přepravy cestujících ve veřejné drážní osobní dopravě pro období nejdříve od prosince 2028, a to především na železničních linkách v úsecích Brno – Třebíč (linka S4), Brno – Miroslav (linka S41), Brno – Veselí nad Moravou – Staré Město u Uherského Hradiště (linky S6, R56) Bzenec – Moravský Písek (linka S61), kdy by na těchto linkách měl být do budoucna zajištěn provoz prostřednictvím hybridních akutrolejových jednotek.

Účelem plánovaných předběžných tržních konzultací je nalézt nejefektivnější možné řešení z hlediska potřeb Jihomoravského kraje a získat informace potřebné pro optimální nastavení zadávacích podmínek připravovaného nabídkového řízení.

Jihomoravský kraj má v úmyslu umožnit účast na předběžných tržních konzultacích kterémukoli dopravci, který bude reagovat na tuto výzvu. Pokud má Vaše společnost zájem účastnit se předběžných tržních konzultací, zašlete prosím projev Vašeho zájmu na e-mailovou adresu jmk.vlaky@akfiala.cz, a to do 23.06.2023 včetně. Na základě zaslání projevu zájmu v souladu s touto výzvou Vás následně Jihomoravský kraj kontaktuje ve věci dalšího postupu předběžných tržních konzultací, u kterých Jihomoravský kraj předpokládá, že úvodní kolo bude probíhat formou osobního jednání.

Extended TitleOznámení o předběžných tržních konzultacích k připravovanému nabídkovému řízení na výběr dopravce k zajištění přepravy cestujících ve veřejné drážní osobní dopravě
Extended Description

Předběžné tržní konzultace se týkají připravovaného nabídkového řízení, jehož předmětem bude výběr dopravce k zajištění přepravy cestujících ve veřejné drážní osobní dopravě pro období nejdříve od prosince 2028, přičemž na vybraných linkách by měl být do budoucna zajištěn provoz prostřednictvím hybridních akutrolejových jednotek. Předpokládaný územní rozsah je vymezen především úseky následujících železničních tratí: Brno – Třebíč (linka S4), Brno – Miroslav (linka S41), Brno – Veselí nad Moravou – Staré Město u Uherského Hradiště (linky S6, R56) Bzenec – Moravský Písek (linka S61).

Jihomoravský kraj má v úmyslu umožnit účast na předběžných tržních konzultacích kterémukoli dopravci, který bude reagovat na tuto výzvu. Pokud má Vaše společnost zájem účastnit se předběžných tržních konzultací, zašlete prosím projev Vašeho zájmu na e-mailovou adresu jmk.vlaky@akfiala.cz, a to do 23.06.2023 včetně.

Publication Date2023-06-19
CountryCzechia
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeServices
Award CriteriaNot applicable
Value1
OrganisationJihomoravský kraj
Attention OfFiala, Tejkal a partneři, advokátní kancelář
AddressŽerotínovo náměstí 449/3
TownBrno
Postal Code60200
Phone+420 541211528
Class Code60210000
Class DescriptionPublic transport services by railways
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Předmětem bude zajištění dodávek modulárních, plynem SF6 izolovaných, modulů rozvodny 110 kV Větřní.
View more
PŘEDBĚŽNÁ TRŽNÍ KONZULTACE - Poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb pro mobilní komunikaciVážení,dovolujeme si obrátit se na Vás s žádostí o poskytnutí informace, resp. odpovědního dotazníku v rámci předběžné tržní...
View more
Veškeré informace naleznete na: https://ezak.eon.cz/qs_index.html.
View more